Wan miniport repair tool - řešení chyby 720 při navazování VPN, či dial-up připojení a podobných PPP chyb

Wan miniport repair tool odstraní Wan miniporty ve Windows 8/8.1. Program budete potřebovat k vyřešení chyby číslo 720 při navazování VPN, či dial-up připojení a podobných PPP chyb. Problém způsobuje špatná instalace Wan miniportů (ve Správci zařízení je u Wan miniportů žlutý vykřičník s chybou 31).

Návod (Windows 8):
1. spusťte Wan miniport repair tool (nebo verzi 2)
2. restartujte počítač
3. spusťte Wan miniport installer
4. restartujte počítač and opět si užívejte funkční Dial-up and VPN připojení.

Postup pro uživatele Windows 8.1:
1. Použijte verzi 2
2. restartujte počítač
3. klikněte na ikonu "sítě" a počkejte několik minut. Další kroky by neměly být třeba.

Pokud máte již nainstalované nějaké VPN, či dial-up připojení, systém začne automaticky instalovat WAN miniporty (instalace je skrytá, po pár minutách otestujte funkčnost VPN). Pokud nemáte VPN, či dial-up připojení nainstalované, použijte nějaký VPN instalátor (náš funguje také - první tlačítko vlevo), nebo použijte Wan miniport installer (a restartujte počítač).

Pokud stále používáte 32-bit Windows, použijte následující odkazy: Wan miniport repair tool (32bit) (nebo verzi 2 (32bit)) Wan miniport installer (32bit)

Nezapomeňte vyzkoušet naše VPN routery a služby pro vzdálené propojení sítí, obcházení cenzury a ochranu identity a dat s veřejnou IP adresou!

Verze 1 se pokouší nejprve o zakázání Wan miniportů, verze 2 je trochu agresivnější odstraní miniporty bez jejich zakázání (a používá trochu jinou metodu pro získání seznamu miniportů). Použijte verzi dle vlastního výběru, nebo obě, pokud jedna nefunguje. Pokud odstranění skončí chybou, nebo zamrzne, restartujte počítač a použijte jinou verzi. Pokud se Vám v závěru instalace zobrazí dialog "Tento program pravděpodobně není správně nainstalován", klikněte na "Tento program je nainstalovaný správně".

License
--------------------

Authorem tohoto softwaru je Jaromir Kuba, Ve Stezkách 163, Pardubice, Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript . Tento software je volně k použití, pokud jej neintegrujete do svých produktů a nebudete jej modifikovat bez souhlasu autora. Jakékoliv použití tohoto softwaru je na Vaše riziko.
 

chalupy k pronajmutí Orlické hory