Obnova certifikátu

Pokud používáte starší verzi OpenVPN klienta, nebo jeden z prvních routerů od vpnhosting.cz, je pravděpodobné, že se Vám od ‎7. ‎října ‎2016 12:15:21 nedaří připojit.

Na vinně je expirace certifikátu pro OpenVPN bránu, který měl platnost 10 let.

Náprava

Pro nápravu stáhněte aktuální verzi našeho na míru upraveného OpenVPN instalátoru, který nový certifikát obsahuje (openvpn-install-2.3.12-I602-x86_64.exe). Pokud nepoužíváte naši upravenou verzi, z www.vpnhosting.cz/ca.zip stáhněte archiv s aktuální verzí certifikátu. Ten rozbalte a rozbalený soubor ca.crt a nahrajte do c:\Program Files\OpenVPN\Config (nebo do c:\Program Files (x86)\OpenVPN\Config v případě 32bit verze OpenVPN) a nahraďte původní ca.crt. Tento nový certifikát vyprší cca za 100 let, platnost by tak měla být dostatečná.

Návod pro routery

Z www.vpnhosting.cz/caoprava.zip stáhněte archiv a rozbalte jej. Pokud jste pod Linuxem, spusťte oprava.sh, pokud pod Windows, spusťte oprava.bat. Poté router restartujte. Je třeba zadat heslo k administraci routeru, které je většinou shodné s heslem pro přístup k VPN.

V případě jakýchkoliv dotazů nás kontaktujte na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

Pro Androidy/Mac použijte aktuální verzi konfiguračního souboru, která má nový certifikát vložený. android.ovpn
 

chalupy k pronajmutí Orlické hory